Shoqëria “Toka e Rrafshët” planifikojnë një lobim rreth Tokës

Shoqëria “Toka e Rrafshët” planifikojnë një lobim rreth Tokës

Kuriozitete janar 15, 2019 - 11:21
E pabesueshme

Plani i shoqërisë “Toka e Rrafshët” ka hasur në probleme shumë të mëdha, fillimisht me atë të gjuhës, duke bërë që plani i tyre për lobim ndërkombëtar të ridikulohet në të gjitha mediat sociale, transmeton Zëri.info.

Besimtarët e Tokës së Rrafshët nga e gjithë bota po planifikojnë një dalje në det për konferencën e tyre ndërkombëtare 2020, por ata nuk kanë vërejtur një të metë të madhe në planet e tyre.

 Lundrimi do të sjellë njerëz të ngjashëm me mendimet, të cilët besojnë se toka nuk ka një shtyllë në veri apo jug dhe është vetëm një pllakë stacionare me një mur "akulli" në perimetrin.

 Premtuar të jetë aventura më e madhe, më e guximshme dhe më e mirë, Flat Landsers në lundrim do të mund të shijojnë restorante, pishina dhe valë artificiale surf.
Por ka vetëm një problem për ata që kërkojnë të festojnë sheshësinë e Tokës - sistemet e lundrimit që përdorin anijet turistike bazohen në një tokë sferike.
 
Henk Keijer, një ish kapiten i anijeve lundruese, i cili lundroi në të gjithë globin gjatë një karriere 23-vjeçare, i ka thënë Guardian:
“Nuk e di ku duan të shkojnë këta se anijet tona lundrojnë me navigatorë që e shohin Tokën si sferike”

/Rr.J/Zëri/