Në këtë qytet 150 vjet më parë u vendos semafori i parë në botë

Në këtë qytet 150 vjet më parë u vendos semafori i parë në botë

Kuriozitete dhjetor 12, 2018 - 08:27
Lexoni lajmet e fundit nga bota!

Semafori i parë në botë që gjendet në Londër i ka bërë 150 vjet.

Sipas BBC, semafori i parë u vendos  në vitin 1868 para  Pallatit Westminster.

Deri në këtë vit të gjitha rrugët, kryqëzimet dhe rregullat në trafik janë kryer nga policët.