I huaji çuditet me atë që sheh në Prishtinë, i bën jehonë në tërë botën (FOTO)

I huaji çuditet me atë që sheh në Prishtinë, i bën jehonë në tërë botën (FOTO)

Kuriozitete nëntor 07, 2018 - 16:45
Lexo Detajet

Një vizitor i huaj në Kosovës ka mbetur mjaft i habitur me një sinjalistikë rrugore të autobusit, të cilat përdoren në Australi.

Një sinjalistikë autobusi e Dublinit është hasur në cep të një pijetore … por jo në Dublin. As në Irlandë. Në Kosovë. Po, kjo është një rrugë e gjatë për të sjellë një sinjalistikë, shkruan uebasjti irlandes JOE, transmeton indeksonline.

Lexuesi i JOE, Kevin Flanagan, ka dërguar këtë foto, dhe tregon ngjarjen si vijon:

“Unë jam duke udhëtuar në të gjithë Ballkanin tani dhe kam qenë në Kosovë së fundmi. Une hyra në një bar të quajtur Miqt Pub, nuk është një bar irlandez, dhe për çudinë time, ka pasur një sinjalistikë autobusi 46A të Dublinit në qosh.

“Si ka ardhur këtu, pse është këtu, është një mister që duhet zgjidhur”.

Image