Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Ky është trendi më i ri i gomave verore

Ky është trendi më i ri i gomave verore

Kuriozitete July 13, 2018 - 09:43
Lexo për më shumë detaje

Kjo formë e gomës është shumë e frikshme mirëpo pas projektimit ka tërhequr shumë vëmendjen e publikut ku rezultojë me shitje tejet të mëdha duke u bërë një ndër trendët më të reja të gomave në stinën verore, pasi është shumë relaksuese dhe përmban kapakun në mënyre që të pushoni në paqe pa shqetësime nga uji. /Zëri