Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
Vazhdojnë edhe sot homazhet për Rasim Thaçin

Vazhdojnë edhe sot homazhet për Rasim Thaçin

Kultura March 28, 2021 - 08:34

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, bashkë me një pjesë të stafit të MKRS-së dhe me drejtuesit e institucioneve shtetërore të kulturës do të bëjnë homazhe para Teatrit Kombëtar të Kosovës, për ta nderuar figurën e artistit Rasim Thaçi – Cima.

Homazhet do të bëhen në orën 11:00.