Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Habiten shoferët: Vetura hyn në kah të kundërt te rrethi i Fushë-Kosovës

Habiten shoferët: Vetura hyn në kah të kundërt te rrethi i Fushë-Kosovës

Kronika January 16, 2020 - 15:15
Një person ka hyrë me veturën e tij në kah të kundër te rrethi i Fushë- Kosovës, në Prishtinë.

Në një video shihet se një person ka tentuar të dilte nga rrethi e të hynte në qendër përmes kësaj rruge, por kjo është rrugë njëkahshe.

Ndonëse javën e kaluar kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se ky krah  do shërbejë për hyrje në rrethrrotullim me qëllim të shkarkimit të qytetit dhe rrugët “Hekurudhat” dhe “Xhevdet Doda” do të kthehen në rrugë dykahore

Por siç duket është mbyllur përsëri me kërkesë të komunës./IndeksOnline/

Image