27 vjeçari nga Istogu vuan nga një sëmundje e rëndë – kërkon ndihmën tuaj

27 vjeçari nga Istogu vuan nga një sëmundje e rëndë – kërkon ndihmën tuaj

Kronika dhjetor 11, 2018 - 22:29
Lexo tjera detaje

Pas dy operacione, Adriani duhet operuar urgjent jashtë vendit për të tretën herë, pasi që operacioni itretë është i rrezikshëm, dhe duhet të kryhet në spitalin “Medicana Hospital” në Turqi.

Për operimin e tij në Turqi nevojitet shuma prej 30.000 euro, dhe të ardhurat për familjen e Adrianit janë të pa përballueshme.

Nga ana tjetër, jeta e tij çdo ditë e më shumë po përkeqësohet, andaj jeta e tij varet edhe nga njerëzit vullnet mirë.

Kërkojmë ndihmën tuaj, t’ia kthejmë buzëqeshjen Adrianit që të jetojë me të gjithë si ne!

Nr. i xhirollogarisë

ACCOUNT NUMBER1506001005293811

SWIFT CODE RBKOXKPRXXX IBAN NUMBER XKO51506001005293811

Ardian Maraj Nr.kontakues +38344407425