Policia thyen vet rregullat e komunikacionit!

Policia thyen vet rregullat e komunikacionit!

Kronika prill 16, 2018 - 21:17
Shiko foton

Një veturë e policisë së Kosovës është parë tek ka thyer jo një por disa rregulla të komunikaconit.

Bëhet fjalë për një rrugë ku ndalohet rrethrrotullimi dhe vetura është fotografuar teksa po merrte kthesën dhe jo vetëm. Përpos që është kthyer pikërishtë në vendin ku ndalohet një gjë e tillë e as nuk ka rrugë tjetër në të majtë, kjo gjë është bërë në dritën e kuqe të semaforit. /Zëri

Për më shumë shikoni fotografinë e dërguar nga disa lexues të ‘Zërit’:

Image