Anulohen seancat e parapara për Azem Sylën

Anulohen seancat e parapara për Azem Sylën

Kronika shkurt 13, 2018 - 20:11

Seancat gjyqësore për rastin Toka, ndaj Azem Sylës dhe 21 të akuzuarve tjerë, të parapara të mbahen nesër dhe pasnesër janë anuluar.

Trupi gjykues ka njoftuar avokatët se sikurse seanca e sotme e rastit Toka që u anulua, janë anuluar edhe ato  të parapara të mbahen të mërkurën dhe të enjten në Gjykatën Themelore të Prishtinës.

Deri të ky vendim ka quar arsyetimi se i akuzuari ne këtë rast, ish-deputeti Azem Syla është i sëmurë, dhe mbrojta e tij ka sjellë në gjykate dokumente që tregojë se klienti i tyre po trajtohet në spital.

Anulimin e seancës se nesërme e ka konfirmuar për Gazetën Express, avokati Arianit Koci i angazhuar si mbrojtës i një prej të akuzuarve në ketë rast.