Pamje nga autobusi i aksidentuar me nxënës në Brezovicë (VIDEO)

Pamje nga autobusi i aksidentuar me nxënës në Brezovicë (VIDEO)

Kronika janar 20, 2018 - 20:05

Në Brezovicë kanë mbetur të ngujuar një numër i madh i nxënësve dhe pushuesve të tjerë, pasi një autobus më rreth 40 nxënës nga Gjakova nuk kishte arritur të frenojë dhe kishte rrëshqitur, duke mbetur i anuar në rrugë.

Klan Kosova ju sjell pamje të autobusit i cila ka rrëshqitur, e dërguar nga lexues/shikues të televizionit.