Bora vështirëson qarkullimin, rreth dy orë pritje në afërsi të Ferizajt (Video)

Bora vështirëson qarkullimin, rreth dy orë pritje në afërsi të Ferizajt (Video)

Kronika janar 20, 2018 - 19:37

Pas reshjeve të mëdha të borës që nisën sot në vendin tonë, në rrugën Gerlicë-Komogllavë në afërsi të Ferizajt, ka pasur kolona të gjatë mbi 10 kilometra dhe pritje gati rreth dy orë.

Videot e mëposhtme të Klan Kosova tregojnë gjendjen në këto rrugë.