Vjedhja e vitit, kjo grua mbush çantën mendon se askush nuk po e sheh!

Vjedhja e vitit, kjo grua mbush çantën mendon se askush nuk po e sheh!

Kronika dhjetor 14, 2017 - 22:02

Një grua është kapur nga kamera duke vjedhur në një nga qendrat tregtare në Kosovë.

Ashtu si shihet në një video të dërguar nga lexuesit e 'Zeri.Info' kjo grua mbushë çantën e saj me gjëra në market dhe largohet, ndërsa a është arrestuar apo jo për vjedhjen kjo nuk është bërë e ditur.