Shoqata e Mamive të Kosovës, pranohet në ICM

Shoqata e Mamive të Kosovës, pranohet në ICM

Jetë gusht 08, 2018 - 15:30
Lexo detajet

Sukseset e Shoqatës së Mamive të Kosovës nuk kanë të ndalur. Së fundmi ajo është bërë pjesë zyrtare e Konfederatën ndërkombëtare të mamive, raporton “Zëri.info”.

Kjo konfederatë ka për mision forcimin e shoqatave të mamive dhe avancimin e tyre në nivel profesional.

“Sukseset e SHMAKS-it nuk kanë të ndalur.! Urime të përzemërta për gjitha Mamitë e Kosovës që të jenë pjesë e një shtëpie të madhe, ku brenda saj ka një numër të madh të mamive të botës, ku ka shkëmbim përvojash, eksperiencë, trajnime, kongrese e konferenca të ndryshme. Aty ku trajnohesh dhe përgatitesh për të ushtruar profesionin më UNiK profesionin e Mamisë”, thuhet në njoftim. /ZËRI

Image