Bashkatdhetarët furnizohen më derivate vetëm në “Petrol Company”

Bashkatdhetarët furnizohen më derivate vetëm në “Petrol Company”

Ekonomia July 09, 2024 - 11:00

Naftë cilësore, shërbim shumë korrekt, si dhe mirëpritja si duhet ka bërë që bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe punojnë nëpër shtete të ndryshme të botës gjatë kohës sa janë me pushime në Kosovë, me derivate të furnizohen vetëm në “Petrol Company”.

Blerimi ka ardhur nga Gjermania për pushime në Kosovë. Ai kalon shumë pompa të derivateve vetëm e vetëm për të ardhur për tu furnizuar në “Petrol Company”, naftë shumë cilësore me çmime ekonomike.

“Sa herë vijë unë në Kosovë më derivate furnizohem vetëm në ‘Petrol Company’. Me naftën që e marr këtu vetura ime ec njëjtë sikurse në Gjermani. Unë asnjëherë nuk marrë derivate diku tjetër përmes se në Petrol Copmpany. Me këtë veprim siguroj vetën dhe kursej xhepin tim”, tregon ai.

Si Blerimi janë edhe dhjetëra mijëra bashkatdhetarë që asnjëherë nuk e ndërrojnë “Petrol Company” për furnizim me derivate.

Në anën tjetër nga “Petrol Company” konfirmojnë se kompania gjatë verës ka shtuar kapacitetet në mënyrë që të shërbej më së miri klientët e saj besnik që vijnë nga diaspora.

Furnizimi me derivate në “Petrol Company” kursen xhepin tuaj deri në 30 % në raport me furnizimet nëpër pikat tjera të shitjes së derivateve.

Për shkak të cilësisë së madhe të derivateve vetura juaj gjatë mbushjes me derivate në "Petrol Company" bën 30 % më shumë kilometra se sa furnizimi në pika tjera të shitjes së derivateve e që disa nga to kanë qenë të akuzuara edhe nga Prokuroria për mashtrime, shpaërlarje parash etj.

Është shumë më rëndësi për ju që sa herë të merrni derivate në “Petrol Company” merrni kuponin fiskal, i cili do të shërbejë si dëshmi për ju.

"Petrol Company" është kompania më e vjetër e shitjes së derivateve me kapital 100% vendor.

Artikull i sponsorizuar