Oferta nga “Petrol Company” për benzinë dhe diesel mirëpritet nga qytetarët

Oferta nga “Petrol Company” për benzinë dhe diesel mirëpritet nga qytetarët

Ekonomia June 23, 2022 - 10:48

Edhe këtë herë, si herave të tjera, “Petrol Company” ka befasuar klientët e saj, duke zbritur çmimet në kohën e duhur, ku në tërë vendin çmimet e derivateve janë shumë të larta.

“Petrol Company” në Ditën e Verës ka dalë me një super ofertë për klientët e saj, duke bërë zbritje të madhe në derivatet benzinë dhe diesel.

Në artikull i gjeni të bashkëngjitura fotografitë, ku shihen kolona të veturave duke u furnizuar. Vërehet që një ofertë e tillë ju është nevojitur qytetarëve, pas ngritjeve të mëdha të çmimeve në derivate kohëve të fundit.

“Petrol Company” gjithmonë është dalluar për cilësi dhe çmime më të lira në vend, andaj shfrytëzoni ofertën edhe ju deri më 26 Qershor, furnizohuni me benzinë me çmim: 1.70 euro dhe diesel 1.85 euro, në të gjitha pikat e saj.

Image

Image

Image

Image

 

Ky është artikull i sponsorizuar.