Në Petrol Company bien çmimet: Benzina 1.70 euro dhe dieseli 1.85 euro në litër

Në Petrol Company bien çmimet: Benzina 1.70 euro dhe dieseli 1.85 euro në litër

Ekonomia June 21, 2022 - 11:52

Petrol Company ju prezanton befasinë e shumëpritur në Ditën e Verës, nga 21 qershori e deri më 26 qershor, përfitoni nga zbritjet e pa pame!

Pikërisht në Ditën e Verës, Petrol Company zbret çmimet në Benzinë dhe Diesel, në të gjitha pikat dhe për të gjithë klientët e saj, ku çmimi për litër do të jetë: Benzinë 1.70 Euro, ndërsa Diesel 1.85 Euro.

Shfrytëzojeni ofertën dhe furnizohuni me derivate cilësore si dhe me çmime më të lira në vend, në Petrol Company.

Për më shumë shiko videon:

Ky është artikull i sponsorizuar.