Infektuar: 106914
Shëruar: 99628
Vdekur: 2225
Fishop, tani edhe në Prishtinë

Fishop, tani edhe në Prishtinë

Ekonomia April 29, 2021 - 15:15

Që nga data 28 prill, një nga restorantet më të njohura të ushqimeve të detit në Tiranë, ka filluar punën edhe me pikën më të re në Prishtinë, duke sjellë shijen e mesdheut në qytetin tonë.

Image

Për të gjithë adhuruesit e ushqimit të detit, "Fish shop" në Prishtinë mund ta gjeni në lokacionet e Klan Arena , Zona Industriale, Prishtinë.

Ju pret ushqim me shumë cilësi dhe freski, duke sjellë detin më afër nesh.

Videoja e restorantit:

Ky është artikull i sponsorizuar.