Infektuar: 3178
Shëruar: 1824
Vdekur: 64
OAK me rekomandime për Qeverinë e ardhshme

OAK me rekomandime për Qeverinë e ardhshme

Ekonomia September 12, 2019 - 17:48
Detajet

Derisa Kosova është në prag të zgjedhjeve parlamentare, Oda e Afarizmit të Kosovës ka adresuar disa barriera në të bërit biznes. 

Ata kanë kërkuar nga të gjitha partitë politike dhe qeveria e ardhshme që prioritet ta kenë zhvillimin ekonomik të vendit.