Së shpejti gjoba për hedhjen e mbeturinave

Së shpejti gjoba për hedhjen e mbeturinave

Ekonomia mars 15, 2019 - 11:15
Lexo detajet

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë(MMPH) në bashkëpunim me Policinë e Kosovës së shpejti do të hartojnë e më pas edhe ta zbatojnë planin e përbashkët operacional në zbatim të udhëzimit Administrativ për Gjobat mandatore për hedhjen e mbeturinave, transmeton "zëri.info". 

Ky është njoftimi i plotë nga ministri Fatmir Matoshi: