Holanda barazon në frymën e fundit ndaj Argjentinës dhe e dërgon ndeshjen në vazhdime

Holanda barazon në frymën e fundit ndaj Argjentinës dhe e dërgon ndeshjen në vazhdime

Botërori 2022 December 09, 2022 - 22:07
Lajmet e Fundit nga Sporti

Holanda ka arritur të barazojë rezultatin në minutat e fundit ndaj Argjentinës.

Pas një gjuajtje të lirë, ishte Weghost që shënoi pas një skeme nga holandezët.

Kështu, ndeshja shkon në vazhdime për të përcaktuar fituesin.