CIA në duart e një gruaje

CIA në duart e një gruaje

Bota mars 13, 2018 - 16:05

Gina Haspel është bërë femra e parë në historinë amerikane që do të jetë në krye të CIA-s.

Vendimi sapo është marrë nga presidenti amerikan, Donald Trump

Pak minuta pasi Trump e emëroi ish-drejtorin e deritanishëm të CIA-s, Mike Pompeon, si sekretar të ri të shtetit, menjëherë e ka gjetur zëvendësuesin.

“Kam kënaqësinë të njoftoj se Gina Haspel do të bëhet drejtoresha e parë e CIA-s dhe gruaja e parë që do ta mbajë këtë pozitë. Urime për të gjithë”, njofton Trump.