38 gjoba anti-COVID të shqiptuara gjatë 24 orëve

38 gjoba anti-COVID të shqiptuara gjatë 24 orëve

Aktuale June 18, 2021 - 11:50

Gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 38 gjoba për mosrespektim masash anti-COVID.

Policia ka bërë të ditur se të enjten po ashtu ka shqiptuar 1713 gjoba të tjera për shkelësit e rregullave të trafikut, transmeton Zeri.info.

Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndodhur 43 aksidente trafiku dhe janë arrestuar 20 persona për vepra të ndryshme të penale. /Zëri