Infektuar: 9274
Shëruar: 5190
Vdekur: 269
Votohet Komisioni hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë

Votohet Komisioni hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë

Aktuale July 10, 2020 - 17:19

Me 77 vota për në Kuvendin e Kosovës, është votuar Komision hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë.

Komisioni do t’i ketë 11 anëtarë, dhe është propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës.