Ramiz Lladrovci priti mysafir shumë të veçantë

Ramiz Lladrovci priti mysafir shumë të veçantë

Aktuale February 25, 2020 - 22:30

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, i cili është edhe vëllai i heroit Fehmi Lladrovci, priti mysafir vëllezërit dhe nipat e heroinës Xhevë Krasniqi Lladrovci, duke e cilësuar si miqësi të bekuar.

Lladrovci i emocionuar nga vizita, ka theksuar se “këto emocione janë të ndërlidhura fort edhe me prindërit tanë, të Heroinës Xhevë dhe Heroit Fehmi dhe neve bashkëveprimtarëve e bashkëluftëtarëve të tyre”.

Ja postimi i z. Lladrovci në fb: