Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Komuna e Prishtinës rrit pagat për këta punëtorë

Komuna e Prishtinës rrit pagat për këta punëtorë

Aktuale November 14, 2019 - 14:07
Detajet

Udhëheqja e Sindikatëa së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës ka mbajtur sot një takim e ku është vendosur që

“Sot jemi mbledhur që të vendosum per fillimin e grevave dhe protestave. Tash para 20 minutave na erdh një konfimim nga Komuna e Prishtiës, që pagat e teknikeve janë rritur për 4%. Pagat me rritje do të merren qysh ngakky. Muaj. Ky vendim është marrë me kërkesën tonë”, ka thënë Jusuf Azemi

Pavarsishtë kësaj rritje, Azemi theksoi se protesta dhe greva do të ketë qysh nga java e ardhshme.

“pavarsishtë që kemi rritje ne do të fillojmë me greva qysh nga java e ardhshme. Duam protestë qysh nga e mërkure e ejte, nga e premtja të takohemi dhe të bisedojmë prapë”, ka thënë tutje ai./Zëri

Image