Seancë të jashtëzakonshme për kazinotë dhe lojërat e fatit

Seancë të jashtëzakonshme për kazinotë dhe lojërat e fatit

Aktuale mars 22, 2019 - 08:07
Lajmet e fundit nga vendi!

Vrasja e dy personave në kazino ka shtyrë deputetët e Kuvendit të Kosovës që të kërkojnë mbajtjen e një seance të jashtëzakonshme.

LEXO EDHE: Peticion për mbylljen e kazinove

“Deputetët nënshkrues kanë kërkuar që Kuvendi të miratojë rezolutë lidhur me pezullimin e aktivitetit të kazinove dhe lojërave të fatit, si dhe plotësim-ndryshimin e ligjit ekzistues.

Pas mbledhjes së Kryesisë, në orën 11:00, Kuvendi pritet të mblidhet në seancë të jashtëzakonshme, për të diskutuar lidhur me kërkesën e deputetëve nënshkrues”, thuhet në njoftimin e Kuvendit të Kosovës.