Thaçi e Vuçiqi nga Nju Jorku në Bruksel

Thaçi e Vuçiqi nga Nju Jorku në Bruksel

Aktuale dhjetor 18, 2018 - 23:15
Lexo tjera detaje

Aleksandar Vuçiqi dhe Hashim Thaçi pas qëndrimit të Nju Jork, do të shkojnë drejt e në Bruksel.

Kështu ka thënë sot në Beograd ambasadori gjerman në Serbi Thomas Schieb.

“Të dy shkojnë në Bruksel. Shpresoj se dialogu do të marrë një nxitje të sërishme”, ka thënë Schieb.