Sëmuret një ministër i Haradinajt

Sëmuret një ministër i Haradinajt

Aktuale nëntor 09, 2018 - 10:44
Lexo detajet!

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Për këtë, ai ka anuluar një konferencë të thirrur sot për lansimin në konsultime publike të Koncept Dokumentit për Rregullimin dhe Menaxhimin e Fushës së Pensioneve dhe Beneficioneve, të hartuara nga MPMS.

Me një email zyrtar, ministria konfirmon anulimin e konferencës.

“Njoftoheni se për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore të ministrit të MPMS-së, z. Skender Reçica, anulohet konferenca e thirrur për sot në orën 13:00” thuhet në njoftimin e MPMS.