Fisnik Ismaili tregon pse nuk u zgjodh në kryesinë e PSD-së

Fisnik Ismaili tregon pse nuk u zgjodh në kryesinë e PSD-së

Aktuale maj 25, 2018 - 20:28
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Partia SocialDemokrate ka zgjedhur dje kryesinë e re të partisë. Nënkryetarë janë zgjedhur Dukagjin Gorani dhe Qëndron Kastrati. Në kryesi nuk  kanë hyrë disa figura kryesore të partisë si Faton Topalli, Shqipe Pantina si dhe Fisnik Ismaili.

Mirëpo, ky i fundit, përmes një shkrimi në Facebook ka sqaruar se pse nuk ka dashur të jetë pjesë e kësaj liste.

Postimi i plotë i Ismailit:

O, s’kam dashtë me qenë në Kryesi, breh. Edhe e ceka dje në mledhje se s’po due. Edhe s’kam qenë as në Lëvizje, pikërisht se mendoj edhe besoj që angazhimi im në prapavijë është edhe më i dobishëm, edhe më i frytshëm. Kjo, besoj, që për të 70-tën herë e konfirmon se veprimet e mia politike asnjëherë nuk janë ba për funksion