Infektuar: 1110
Shëruar: 843
Vdekur: 30
Edhe ky Deputet i Kuvendit të Kosovës u përfshi në konfliktin mes Halitit e Gashit

Edhe ky Deputet i Kuvendit të Kosovës u përfshi në konfliktin mes Halitit e Gashit

Aktuale May 18, 2018 - 18:27
Detajet

Ndërmjet konfliktit të Xhavit Halitit dhe Arben Gashi për pak sa nuk është përfshirë edhe ish-kandidati për kryetar të Istogut nga radhët e AAK-së, Gani Dreshaj.

Pak çaste më parë në Kuvendin e Kosovës ka ndodhur një përplasje fizike ndërmjet nënkryetarit të Kuvebndit, Xhavit Halitit dhe deputetit të LDK-së, Arben Gashit.

Sharjet ndërmjet njëri-tjetrit sot i realizuan me rrahje. Xhavit Haliti dhe Arben Gashi dje janë sharë mes vetes edhe me fjalë banale, ndërsa sot janë përleshur edhe fizikisht.