'Bashkohet' përsëri Lëvizja Vetëvendosje

'Bashkohet' përsëri Lëvizja Vetëvendosje

Aktuale mars 16, 2018 - 17:40
Lajmi i Fundit

Në Kuvendin e Kosovës po vazhdon 'sulmi' ndaj ministers Dhurata Hoxha, me c'rast deputetet e Vetëvendosjes si dhe grupi i të pakënaqurëve nga ky subjekt vazhdimisht tentonin ta ndalnin fjalën e saj raporton "Zeri.info".

"Kam marrur gjithë veprimet e nevojshme,E di që jeni ithtar se qëllimi e arsyeeton mjetin jeni ithtar të kësaj. Në atë kohë keni pas teori konspirative dhe doli krejt ndryshe nga ajo që e proklamonit.

Këto remonandime e cenojnë rënd pavarsinë e gjyqesorit", tha Hoxha.

"Më duhet të them se është për keqardhje që për qëllime politike ta përdorin rastin që nga dita e parë kur ka ndodhur rasti. Kurti po tenton të largoj vemendjen nga problememet e partisë së tij", tha ajo.

Deputetët e Vëtëvendosjes si dhe grupi i të pakënqaqur janë bërë përsëri bashkë për të protestuar kundrejt ministrës Hoxha, duke u munduar të ua ndalin fjalën asaj./Zeri