Besojeni ose jo këta djelmosha me 17 shkurt do ta ngritin flamurin e Kosovës në këtë vend

Besojeni ose jo këta djelmosha me 17 shkurt do ta ngritin flamurin e Kosovës në këtë vend

Aktuale shkurt 14, 2018 - 09:50

Me datë 17 shkurt në ditëlindjen e 10-të të pavarësisë së Kosovës pesë pjesëtarëve të Shoqatës së Bjeshkatarëve Alpinistë “ Shkëmbi”  pretendojnë ta ngritin flamurin e Kosovës në majën e Lirisë në Kilimanxharo të Tanzanisë, raporton Zëri.info.

Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi dje iu ka dorëzuar flamurin e Kosovës dhe ju ka uruar rrogë të mbarë deri atje.

'Pesë pjesëtarëve të Shoqatës së Bjeshkatarëve Alpinistë “ Shkëmbi” ua dorëzova flamurin e Kosovës, me rastin e nisjes së tyre për ta pushtuar Kilimanxharon.

Ky ekip i mrekullishëm i këtyre djelmoshave synon që më 17 shkurt, në ditën e dhjetëvjetorit të pavarësisë së Kosovës, të arrijë në ‘Uhuru Peak’. Ju uroj rrugë të mbarë dhe suksese. HTH', ka thënë Thaçi./Zëri.

Image

Image