Thaçi: Pashkët, ditë të shpresës, dashurisë dhe mirëkuptimit

Thaçi: Pashkët, ditë të shpresës, dashurisë dhe mirëkuptimit

Aktuale prill 15, 2017 - 17:45

 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një postimi në Facebook, ka uruar besimtarëve të krishterë festën e Pashkëve.

“Të gjithë besimtarëve të krishterë, urime të përzemërta për festën e Pashkëve.
Kjo festë dhe këto ditë të shpresës, dashurisë dhe mirëkuptimit, uroj t’ju gjejnë mes njerëzve tuaj të dashur, familjeve tuaja, me gëzime dhe shumë të mira për juve.
Gëzuar për shumë vjet Pashkët!”, thuhet në urimin e Presidentit, të postuar në Facebook