LIVE: Nis seanca e Kuvendit, senatori McCain iu drejtohet deputetëve
Foto: Laura Hasani

LIVE: Nis seanca e Kuvendit, senatori McCain iu drejtohet deputetëve

Aktuale prill 13, 2017 - 15:01

Senatori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, John McCain, do t’iu drejtohet me një fjalë rasti në një seancë solemne që e ka organizuar Kuvendi i Kosovës me rastin e vizitës së tij në Kosovë.

McCain ka arritur në Kuvend dhe është përshndetur me deputetët e Kuvendit, ndërsa pran tij është edhe ambasadori i SHBA-ve, Delawi.

McCain ka nisur një turne në vendet e Ballkanit, ku destinacion ka pasur edhe Kosovën.