Fillon mbledhja komemorative në nder të Astrit Dehari (LIVE)

Fillon mbledhja komemorative në nder të Astrit Dehari (LIVE)

Aktuale nëntor 08, 2016 - 11:31

Ka filluar mbledhja komemorative në nder të aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Deharit.

Në këtë mbledhje po marrin pjesë një numër i madh i aktivistëve si dhe drejtues të Lëvizjes Vetëvendosje.

Në fillim të mbledhjes është mbajtur një minut heshje./ZERI