Ende s’ka filluar seanca e paralajmëruar, mungojnë deputetët

Ende s’ka filluar seanca e paralajmëruar, mungojnë deputetët

Aktuale tetor 07, 2016 - 21:45

Ndonëse kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, kishte thirrur për në orën 20:30 që të rinisë Seanca në të cilën do të votohej në lexim të dytë Projektligji për Trepçën.

Gazetarët e në Kuvend bëjnë me dije se disa deputetë kanë mbërritur në sallë, por ende jo të gjithë. Madje, u tha që do të mbahet edhe seancë e jashtëzakonshme për arrestimin e Nehat Thaqit.

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri ka pranuar amendamentet nga deputetët dhe Grupet Parlamentare dhe ka shqyrtuar ato.