Beqiri: Sot kërkojë të jetë pikë ditë vetëm Projektligji për Trepçën

Beqiri: Sot kërkojë të jetë pikë ditë vetëm Projektligji për Trepçën

Aktuale tetor 07, 2016 - 15:43

Ka filluar seanca e Kuvendit të Kosovës. Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri ka kërkuar që të hiqen që të gjitha pikat që janë në rend të ditës e të diskutohet vetëm për Projektligjin për Trepçën.

“Unë kërkojë që sot në rend dite të mbetët vetëm Projekt Ligji për Trepçën dhe të largohen të gjitha pikat tjera”, ka thënë Beqiri. /ZERI/