Sport

Skuadrat që mbajnë emrat e njëjtë në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni

Skuadrat që mbajnë emrat e njëjtë në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni
13 gusht 2017 • 13 : 28

Drita e Kosovës apo Drita e Maqedonisë? Flamurtari i Kosovës apo Flamurtari i Shqipërisë?

Shumë klube shqiptare të futbollit kanë emrat e njëjtë e që funksionojnë me dekada. Gjithsesi, secili ka historinë, dikush më shumë e dikush më pak, por për tifozin e saj, ai është klubi më i mirë.

Gazetasheshi.com ua sjell klubet e futbollit me emra të njëjta nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia.

Drita – Kosova, Maqedonia

Flamurtari – Kosova, Shqipëria

Vllaznia – Kosova, Shqipëria

Besa – Kosova 2 ekipe, Maqedonia, Shqipëria

Kastrioti – Kosova, Shqipëria

Dukagjini – Kosova 2 ekipe (Klinë, Gjakovë)

Bashkimi – Kosova 2 ekipe (Bashkimi Koretin, Bashkimi Gjilan)

Besëlidhja – Kosova, Shqipëria

© zëri.info