Kuriozitete

Video që do t’ua thyej zemrat

Video që do t’ua thyej zemrat
19 shtator 2018 • 18 : 28

Vështirë se do i mbani lotët

Fëmijët janë gjëja e vetme për të cilët çdo prind do të sakrifikonte çdo gjë, madje edhe jetën, përcjell “Zeri.info”.

Një video e publikuar në rrjetet sociale po bën gjiron e botës.

Një vajzë kishte lindur e verbër dhe momenti kur ajo fillon të shoh për herë të parë do t’ua thyej zemrat, përcjell “Zeri.info”.

Shikojeni reagimin e vogëlushes kur sheh për herë të parë nënën e saj. /ZËRI/

© zëri.info