Kuriozitete

Truk i mahnitshëm: Si t’i dalloni bateritë e mbushura nga ato të harxhuarat?

Truk i mahnitshëm: Si t’i dalloni bateritë e mbushura nga ato të harxhuarat?
09 qershor 2018 • 21 : 07

Lexo detajet

Herë pas here do të keni punë me bateri të ndryshme. Kur vjen koha për t’i ndërruar ato, vështirë se do të mund të qëlloni se cila është ende e mbushur, e cila është harxhuar krejtësisht.

Pra, kontrollimi i tyre është pothuajse i pamundur, pasi që vetë pak njerëz i kanë paisjet e duhura për ta bërë këtë në shtëpi, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, këtë problemi mund ta harroni, pasi që një videon shpjegon më ës miri disa metoda efektive për t’i kontrolluar bateritë e juaja.

Siç mund të shihni në videon e mëposhtme, nëse e gjuani baterinë nga një lartësi e vogël, ajo do të “qëndrojë në këmbë” nëse veç ka bateri. Pra, nëse nuk ka bateri, ajo do të rrëzohet.

Mbajeni mend këtë truk të thjesht dhe më asnjëherë nuk do t’i ngatërroni bateritë e mbushura me ato të harxhuara. 

© zëri.info