Kuriozitete

Çfarë ka ndodhur me flamujt në hënë? (Video)

Çfarë ka ndodhur me flamujt në hënë? (Video)
14 maj 2017 • 20 : 09

Nga flamuri i parë amerikan i vënë në sipërfaqen e hënës kur njeriu hodhi këmbën në hënë, çdo mision Apollo që ka arritur në Hënë ka lënë një flamur.

Që atëherë, udhëtimi në hapësirë ​​ka vendosur pamjet e saj diku tjetër, dhe njerëzit nuk e kanë vizituar hënën me dekada, transmeton lajmi.net.

A janë flamurët që kemi vendosur ende në këmbë?

Zbuloni në videon më poshtë. 

 

© zëri.info