Cili ushqim ėshtė i ndaluar nė familjen mbretėrore

Cili ushqim ėshtė i ndaluar nė familjen mbretėrore

SHPËRNDARJE

13 Maj 2017 • 23:28 •

Hudhra është një ushqim që ndodhet i pranishëm në shumë gatime, apo edhe kosnumohet rëndom nga njerëzit.

Disa e kanë të preferuar e disa të tjerë jo për shkak të erës së rëndë.

Por në familjen mbretërore të Britanisë, hudhra është e ndaluar të konsumohet nga të gjithë antarët.

Këtë e ka thënë shefja e kuzhinës në pallatin mbretëror, Carolyn Robb, e cila edhe ka publikuar librin e saj të gatimit.

Kjo pasi ata zhvillojnë takime të rëndësishme dhe nuk do të ishte aspak etike që në frymëmarrjen e tyre, të ndihej aroma e hudhrës.