Kuriozitete

Versioni më i mirë i vetes suaj? (VIDEO)

Versioni më i mirë i vetes suaj? (VIDEO)
18 mars 2017 • 17 : 44

 

A jeni ndalur ndonjëherë dhe të mendoni se çfarë jeni duke bërë? Si e shfrytëzoni kohën tuaj?

Shumë njerëz ndalojnë të ndjekin ëndrrat e tyre, sepse ata ndalojnë të besojnë në veten e tyre, sepse nuk përgatiten mjaftueshëm dhe sa herë që dështojnë, ata ndalen, transmeton lajmi.net

Suksesi nuk ka të bëjë gjithmonë me pasuri, shtëpi, apo famë, por ka të bëjë që të bëhesh versioni më i mirë i vetes suaj.

Si të bëheni më të fortë, si të besoni, si të luftoni për ëndrrat tuaja, shikoni videon e mëposhtme.

 

© zëri.info