Kronika

'Trishtohet' një femër serbe, ja çfarë i ndodhi në shtëpinë e saj!

'Trishtohet' një femër serbe, ja çfarë i ndodhi në shtëpinë e saj!
17 nëntor 2017 • 11 : 45

Viktima femër K/Serbe ka raportuar se një mashkull i panjohur ka hyrë në shtëpinë e saj dhe pasi që ka vërejtur viktimën, i njëjti është larguar në drejtim të panjohur.

Njësitë policore kanë arritur që ta arrestojnë të dyshuarin mashkull shtetas të Serbisë, i cili me vendim të prokurorit pas intervistimit është dërguar në mbajtje.

© zëri.info