Aktuale

'E vërteta e hidhur e popullit shqiptar' - videoja që po shpërndahet në rrjetet sociale

'E vërteta e hidhur e popullit shqiptar' - videoja që po shpërndahet në rrjetet sociale
21 shtator 2018 • 14 : 17

Lexoni më shumë detaje

Kjo është një video që është shpërndarë e shikuar shumë në rrjetet sociale.

Elena Kocaqi në një emision televiziv në Shqipëri ka dhënë pikëpamjet e saj për shqiptarët.

Ajo ka treguar çfarë mendon për klasën politike dhe gjendjen e shqiptarëve në përgjithësi.

E deklarata e saj ishte aq e fuqishme sa ka bërë që të shpërndahet e komentohet jo pak në rrjetet sociale.

Ndiqeni për më shumë.

© zëri.info