Aktuale

Thaçi e Vuçiq takohen sot në Shkup

Thaçi e Vuçiq takohen sot në Shkup
27 prill 2018 • 10 : 13

Lexo detajet

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, do të marrë pjesë në takimin e liderëve rajonalë që mbahet në Shkup, në kuadër të procesit të Brdo Brijonit.

Në këtë takim, përveç presidentit të Këshillit të Bashkimit Evropian, Donald Tusk, do të marr pjesë edhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Objektivi kryesor i procesit Brdo-Brijun është mbledhja e të gjithë presidentëve nga rajoni i Ballkanit Perëndimor, si dhe Sllovenia dhe Kroacia për të forcuar dialogun politik, për të rritur nivelet e besimit dhe për të promovuar zgjidhjen e çështjeve dypalëshe dhe rajonale të pazgjidhura.

Takimi do të nis nga ora 16:00 dhe mbahet në Shkup të Maqedonisë. /Blic/

© zëri.info