Aktuale

Kuvendi miratoi formimin e Komisionit Hetimor për dëbimin e shtetasve turq

Kuvendi miratoi formimin e Komisionit Hetimor për dëbimin e shtetasve turq
17 prill 2018 • 11 : 15

Lexo detajet

Kuvendi i Kosovës ka miratuar formimin e Komisionit Hetimor në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq.

71 deputetë morën pjesë në votim, me 66 prej tyre që votuan pro. Pesë vota ishin kundër.

Dje deputetët e LDK-së dhe VV-së braktisën seancën dhe refuzuan miratimin e projektligjeve të tjera me kushtëzimin për formimin e këtij komisioni.

 

© zëri.info