Aktuale

Sheshel: Nuk do të ketë asgjë nga hyrja e Serbisë në BE

Sheshel: Nuk do të ketë asgjë nga hyrja e Serbisë në BE
07 dhjetor 2017 • 16 : 38

Lëvizjet e fundit nga autoritetet kroate duhet të nxisin Presidentin e Republikës dhe Qeverinë e Serbisë të kuptojnë se asgjë nuk do të ketë ndonjëherë nga hyrja e Serbisë në BE.

Kështu ka deklaruar lideri i Partisë Radikale Serbe,  Vojisllav Sheshel.

“Kroacia kërcënon Serbinë me një kërkesë për të paguar 40 miliardë dollarë për dëmet e luftës. Ju keni parë se si kam reaguar privatisht dhe zyrtarisht në emër të SRS-së, unë paralajmëroj autoritetet serbe se me këtë gjë nuk është duke u bërë  se ata do të këmbëngulin për këtë deri në minutën e fundit”, tha ai. ai, transmeton Klan Kosova.

© zëri.info