Këto janë të gjitha vendvotimet që shkojnë në rinumërim (Dokument)
Foto: Laura Hasani

Këto janë të gjitha vendvotimet që shkojnë në rinumërim (Dokument)

Zgjedhjet lokale 2017 nëntor 14, 2017 - 22:06

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) pas shqyrtimit të lendeve dhe vendimeve të PZAP-së, ka dërguar në rinumërim gjithsej 440 vendvotime nga zgjedhjet lokale të 22 tetorit për Kuvende Komunale.

Indeksonline posedon listën e plotë të te gjitha vendvotimeve që shkojnë në rinumërim.

Sipas llogaritjes del që Partisë Demokratike e Kosovës (PDK) i janë pranuar më së shumti ankesa për rinumërim e që janë plotë 303 ankesa nga 440 gjithsej të pranuara.

Më poshtë gjeni listën e plotë me të dhëna për subjektet, venvotimet, të cilat janë dërguar për rinumërim në QNR.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image