Kusari-Lila: Për dallim nga qeverisja e AAK-së, në qeverisjen tonë nuk ka rrahje në zyre

Kusari-Lila: Për dallim nga qeverisja e AAK-së, në qeverisjen tonë nuk ka rrahje në zyre

Zgjedhjet lokale 2017 nëntor 14, 2017 - 21:57

Kandidatja e Alternativës për kryetare të Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se për dallim nga qeverisja e AAK-së, gjatë qeverisjes së saj nuk ka pasur rrahje në zyre.

“Për kohës së Aleancës kur ka ndodhur edhe rrahje në zyre në fushatë ne mes të zyrtarit të prokurimit dhe drejtorit të bujqësisë, tek ne nuk ka kësi lloje të komunikimit”, ka thënë Kusari-Lila. /Telegrafi/